söndag 1 maj 2011

Vårinspiration

Hej igen! Efter en ganska tung sommar, höst och vinter med min pappas sjukdom och död och diverse egna krämpor, ska jag nu se om jag kan få lite inspiration att virka igen. Även om jag inte varit ett dugg produktiv senaste tiden så har jag inspirerats av alla bloggar där ute och känner att det gror lite virklust igen.

Men först ut är min mamma, hon har stickat en liten babytröja. Hon håller ihärdigt i med att sticka och virka till främst Erikshjälpen. Denna tröja kommer ingå i de babypaket som packas ihop och skickas ut till nyblivna mammor eller andra behövande runt om i världen.


Beskrivningen till tröjan är gammal och jag hittar den inte på internet just nu, men en liknande finns på Drops, även om min mamma nog satt sin egen snits på nån detalj, tex snoddarna. Garnet är Mark & Kattens Carolina Fantasi och det är melerat så tröjan blir randig alldeles av sig självt.

4 kommentarer:

 1. Beklagar med din pappa. Men roligt att du är tillbaka igen, har saknat dig. Söt tröja!

  SvaraRadera
 2. Jättefin tröja! Roligt att läsa er blogg igen! Kram

  SvaraRadera
 3. Jättesöt kofta, tillverkad för en god gärning :) Hoppas att du nu hittar tillbaka till din egen skaparlust under våren

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att se er på bloggen igen! Vilken gullig liten tröja! Den kommer säkert att bli uppskattad av den som tar emot den. Kul att virkinspirationen börjar komma åter! Kanske vi kan ha en sådan där trevlig virkdag i sommar igen? Ha det bra!
  Kram Malin

  SvaraRadera