lördag 13 augusti 2011

Ny anslagstavla!


Sen ett tag tillbaka har jag en ny ytterdörr där jag bor. Den gamla i trä med skevt musfällebrevlådeinkast i dörren, lite dragig och rätt ljudgenomsläpplig har bytts mot en modern ståldörr, ljuddämpande och vit på insidan som gör att hallen blivit mycket ljusare.


Insidan på ytterdörren fungerar som en slags anslagstavla för mig, där sitter min almanacka, olika scheman och annat jag vill komma ihåg. Jag är lite anti mot lappar som sitter på kylskåpet, men ytterdörren tycker jag är en perfekt plats!


Hur som helst så kom jag på bara för ett par veckor sedan att det är ju en ståldörr jag har, vilket betyder att det funkar att sätta fast mina papper med magneter, hurra! Hela dörren blev plötsligt en enda stor anslagstavla! Ut med tejprullen och in med fina virkade blommagneter!


Själva magneterna har jag köpt på Panduro och Slöjddetaljer.

Blommorna känner ni säkert igen vid det här laget, de har jag virkat av div olika bomullsgarner efter den här beskrivningen. Lite Karlssons klister på magneten och sen trycker man fast blomman och vips har man gjort sig en blommagnet. Hur enkelt som helst!


4 kommentarer:

 1. Vilken praktisk dörr! Och vad fint med alla magnetblommor. Ha det bra!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Va fint! En dörr som man blir glad av att se på... önskar att jag också hade en ståldörr :)

  SvaraRadera
 3. Detta gör mig så glad att se :)

  SvaraRadera