lördag 26 december 2009

Årets julkort 2009


Vissa år tillverkar jag mina julkort själv. I år är ett sånt år. Jag har varit förhållandevis tidigt ute och faktiskt tyckt det varit riktigt roligt. Jag köpte lite tjockare papper, eller om det möjligtvis var kartong, i bokhandeln. Skar ut i storleken 20 x 15 cm. Vek sen sk altarskåpsvikning, lade en stjärnmall på, ritade och skar ut mönstret. Inne i kortet skrev jag GOD JUL och såg till att det kom precis i "hålet" så det syns även när kortet är stängt. Kortet går bra att ställa upp också. Jag har inte köpt några nya julfrimärken, hade kvar sen föregående år.6 kommentarer:

 1. Underbara julkort! Det enkla är oftast det snyggaste :)

  SvaraRadera
 2. Hej, fint julkort,men inte så lätt att göra :) Dom små julpåsarna (http://krisseshantverk.blogspot.com/2009/12/tredje-luckan.html ) hittade jag i en av årets julpysseltidningar,dom var roliga att göra! God fortsättning på julhelgen!

  SvaraRadera
 3. Verkligen fina julkort. Fru Inez

  SvaraRadera
 4. Vilket finurligt namn på din blogg! Fick lite hjälp att komma på att det var din blogg, när jag var ute och promenerade med Hoppetossa. Ni har verkligen gjort fina saker. Kudden är jättefin.Praktiskt att kunna vända på den och då få en helt annan kudde. Vantarna är underbara och ser verkligen gosiga ut. Många fina julpyssel också, speciellt stjärnorna. Lycka till i fortsättningen och hoppas du och de dina får en fortsatt trevlig jul! Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Tack för att du vill vara med och tävla hos mig, önskar dig en massa tur

  SvaraRadera
 6. Jättefin blogg du har! Ska bli spännande att följa! Tack för senast och Gott Nytt År! Kram

  SvaraRadera